Zoek je (tijdelijk) opslagruimte?

contact

Hobby (of seizoensopslag)

 

Wat een hobby.

Een hobby kan een eigen leven gaan leiden. Super leuk natuurlijk, maar je omgeving wil je nog wel eens aansporen om een en ander op te ruimen. Maar ja.. het is wel je hobby en de items zijn je dierbaar. Geen nood, je kunt al vanaf 1 m3 ruimte bij ons huren en je hobby spullen makkelijk bij ons opslaan. Heb je iets nodig uit de opslag? Binnen 5 minuten heb je het in handen dankzij het makkelijke aanrijden, je persoonlijke toegangscode en je rijdt ook nog eens zo met je auto naar binnen. Of zoek je juist ruimte in huis om je hobby uit te oefenen. Wil je je eigen atelier om nu eindelijke eens te starten met het schilderen van landschappen? Ruim dan je garage eens op en gun jezelf de ruimte.

Heb je een sportieve hobby zoals skiën, kitesurfen, of misschien wel diepzeeduiken dan zit ook niemand te wachten op skilatten of luchtflessen in de gang. Ruim het makkelijk en eenvoudig bij ons op. En wanneer het ski of duikseizoen weer begint heb jij in twee tellen je spullen weer paraat.

 

Gratis transport

Om je te helpen om ruimte te creëren kan je je tweede fiets, dakkoffer, duikuitrusting of wat dan ook opslaan bij Mini Opslag Huys aan de Eemlandweg in Huizen. Mini Opslag Huys is zeer eenvoudig te bereiken, heeft een overdekt laden en lossen hal en diverse transportkarren waardoor tillen en sjouwen minimaal is. Ook mag je gratis gebruik maken van een van onze aanhangers zodat je makkelijk jouw huidige inventaris kunt transporteren.

 

Mini Opslag Huys

Wij helpen je graag een handje. Je kunt gratis gebruik maken van een van onze aanhangers en jouw spullen tijdelijk bij ons opslaan. Omdat een hobby flink wat kan kosten kan 4,5m3 meter box voor een bedrag van circa euro 47,00 per maand goed van pas komen. Op de pagina afmetingen zie je eenvoudig het volume van een 4,5 m3 opslag. Meer ruimte nodig? Geen punt, we bespreken samen wat de behoefte is.

Veel succes, wij helpen je graag een handje.

 

Met vriendelijke groet,

 

Mini Opslag Huys