Zoek je (tijdelijk) opslagruimte?

contact

Opslag privé / of van de zaak

 

Een eigen plek

Er zijn altijd wel zaken die een plek nodig hebben. Privé spullen, spullen van de vereniging of stichting, kantoor; het heeft allemaal een plek nodig. Vaak omdat ze van waarde zijn. In het geval van een vereniging of stichting is het de secretaris of de voorzitter die een kast vol heeft liggen met het verleden van de club en relevante contracten en afspraken. Er bestaat het risico dat er bij taakoverdracht een en ander verdwijnt. Ook voor privé, vereniging of zakelijk heeft Mini Opslag Huys aan de Eemlandweg in Huizen ruimte om alles geordend en netjes gearchiveerd op de te slaan. De opslagboxen zijn te huur in diverse kubieke meters. Mini Opslag Huys maakt ruimte. En geef toe, die kerstboom die tot april in de keuken op kantoor staat die kan toch 5 januari al naar de opslag?

 

Gratis transport

Om ruimte te maken kun je je verzameling natuurstenen, zwaar gereedschap of je zakelijke kunst-kerstboom, ordermappen, archief of promotiemateriaal opslaan bij Mini Opslag Huys aan de Eemlandweg in Huizen. Mini Opslag Huys is zeer eenvoudig te bereiken, heeft een overdekt laden en lossen hal en diverse transportkarren waardoor tillen en sjouwen minimaal is. Ook mag je gratis gebruik maken van een van onze aanhangers zodat je makkelijk jouw huidige inventaris kunt transporteren.

 

Mini Opslag Huys

Wij helpen je graag een handje. Je kunt gratis gebruik maken van een van onze aanhangers en jouw spullen tijdelijk bij ons opslaan. We hebben voor privé, vereniging of zakelijk droge, ruime opslagruimten, bijvoorbeeld; 4,5m3 meter box voor circa 47,00 euro per maand. Op de pagina afmetingen zie je eenvoudig het volume van een 4,5 m3 opslag. Meer ruimte nodig? Geen punt, we bespreken samen wat de behoefte is. 

 

Veel succes, wij helpen je graag een handje.

Met vriendelijke groet

 

Mini Opslag Huys