Zoek je (tijdelijk) opslagruimte?

contact

Verhuizen / of verbouwen…

 

Alles in het nieuw.

Een nieuwe woning. Gefeliciteerd! Nu komt het aan op je creatieve skills. Nieuwe keuken, welke kleuren op de muur. Waar komt wat te staan? Maar ook… wat doen we met de spullen die we overhouden? Wat doe je met dat leuke kastje van oma? Een familielid verblijden? Marktplaats? Weggooien? Sommige items hebben een verhaal en doe je niet zomaar weg. Weet dat je deze spullen veilig bij ons kunt opslaan.

 

Verbouwen? Dan wordt het vaak helemaal een chaos. Het hele huis op z’n kop. Alles afdekken met kleden en folie is een gedoe, en vaak heb je de spullen dan 10 keer in je handen omdat je er steeds bij moet. Berg je inventaris snel en netjes op bij ons in de opslag in Huizen. Je hebt alles dan maar twee keer in je handen.

 

Gratis transport

Om je wat werk uit handen te nemen kan je je meubels, witgoed, kleding en verhuisdozen opslaan bij Mini Opslag Huys aan de Eemlandweg in Huizen. Mini Opslag Huys is zeer eenvoudig te bereiken, heeft een overdekt laden en lossen hal en diverse transportkarren waardoor tillen en sjouwen minimaal is. Ook mag je gratis gebruik maken van een van onze aanhangers zodat je makkelijk jouw huidige inventaris kunt transporteren.

 

Het Mini Opslag Huys

Wij helpen je graag een handje. Je kunt gratis gebruik maken van een van onze aanhangers en jouw spullen tijdelijk bij ons opslaan. Omdat je komende periode flink wat kosten moet maken hebben wij een opslag van 4,5m3 meter box voor circa 47,00 euro per maand. Op de pagina afmetingen ziet je eenvoudig het volume van een 4,5 m3 opslag. Meer ruimte nodig? Geen punt, we bespreken samen wat de behoefte is. 

 

Veel succes, wij helpen je graag een handje.

Met vriendelijke groet

 

Mini Opslag Huys